top of page

NOTW: Electric Blue (προσπαθώντας να μάθω να τη χρήση του Gel Polsih)



Δεν ξέρω πως ο καθένας συνιθίζει να φτιάχνει τα νύχια του, αλλά εγω ως πιο νέα λάτρευα να τα βάφω μόνη μου. Σιγουρα στο μανικιούρ ήμουν τραγικά αδέξια, αλλά το να απλώσω το χρώμα, να φτιάξω σχέδια ή να βάλω στρασάκια ήταν για μένα διαδικασία αναψυχής.



Μεγαλώνοντας μπορώ να πω ότι άρχισα να εμπιστεύομαι τους ειδικούς για την περιποίησή τους, αλλά και για πιο εντυπωσιακά σχέδια. Αλλά πάλι θεωρώ πως αν είναι απλά να βάλω ένα απλό χρώμα στο χέρι μου, είναι κατι που μπορώ να κάνω και μόνη μου.



Μετακομίζοντας στο Λονδίνο το τόσο απλό θέμα (να βρεις ένα καλό σαλόνι ομορφιάς) έγινε λίγο πιο πολύπλοκο. Το πιο οικονομικό μανικιούρ που μπορείς να βρεις είναι κοντά στις 20 λίρες και σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμένεις. Τα οικονομικά αυτά μαγαζιά είναι συνήθως μαγαζιά που διαχειρίζονται άνθρωποι συγκεκριμένης εθνικότητας που όπως φαίνεται τα χρησιμοποιούν για να φέρνουν κόσμο στην χώρα, χωρίς βέβαια να έχουν καμία σχέση με το επάγγελμα. Σίγουρα κάποιοι από τους υπαλλήλους με την πρακτική γίνονται πολύ καλοί, αλλά τις περισσότερες φορές καταλήγεις με ένα όχι και τόσο επιθυμητό αποτέλεσμα.



Στο αντίθετο άκρο είναι τα ινστιτούτα ομορφιάς που σου παρέχουν όλες τις ανέσεις και την γνώση, κάτι που το πληρώνεις ακριβά. Ένα απλό μανικιούρ με χρώμα είναι γύρω στις 30-40 λίρες, ενώ το Gel στις 45-50 λίρες. Θα επισκευτώ τέτοια μέρη τις μέρες που θα θέλω λίγη περιποίηση παραπάνω ή μία πιο επαγγελματική δουλειά, αλλά δεν είναι το μέρος που μπορώ να πηγαίνω 2-3 φορές το μήνα, προφανώς λόγω budget.



Στηριζόμενη σε αυτές τις εμπειρίες μου, η μητέρα μου έσωσε γι' άλλη μία φορά την κατάσταση με το καλύτερο δώρο γενεθλίων. Ένα πλήρες σετ μανικιούρ και εφαρμογής Gel.

Αυτή ήταν η πρώτη μου απόπειρα. Σίγουρα με τεράστιες ατέλεις, αλλά το έκανα βλέποντας την αγαπημένη μου σειρά, φορώντας πυζάμες και παίζοντας με τον Σίμπα. Οπότε σίγουρα έχει έξτρα bonus σαν επιλογή!


276. 1567697574035.jpg
Tonia

Το tonino.gr είναι μία lifestyle πλατφόρμα που ιδρύθηκε από μένα (Τόνια, χάρηκα για την γνωριμία). Το tonino ξεκίνησε ως ένα από τα παρατσούκλια μου όταν ήμουν ακόμα πολύ μικρή.

Tonia
Εγγραφείτε στο Newsletter

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

iconfinder_SocialMedia_Facebook-Outline_
iconfinder_SocialMedia_Facebook-Outline_
iconfinder_SocialMedia_Instagram-Outline
iconfinder_SocialMedia_Instagram-Outline
iconfinder_SocialMedia_Youtube-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Youtube-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Twitter-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Twitter-Outline_2
iconfinder_SocialMedia_Pinterest-Outline
iconfinder_SocialMedia_Pinterest-Outline
bottom of page